Βοήθεια & Συχνές ερωτήσεις

Για να ολοκληρώσετε μια παραγγελία θα πρέπει: Επιλέξτε και ανεβάστε τις φωτογραφίες σας Δημιουργήστε το προϊόν σας Πατήστε «Παραγγελία» Ολοκληρώσετε την παραγγελία του προϊόντος μέσα από το καλάθι αγορών!
Όχι, από τη στιγμή που επιλέγετε ένα προϊόν από το καλάθι αγορών σας βάζετε την ποσότητα που επιθυμείτε στο ειδικό πεδίο.
Ναι, την πρώτη φορά που θα “ανεβάσετε” ένα προϊόν θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό. Στις μελλοντικές σας παραγγελίες χρησιμοποιείτε τα στοιχεία που δώσατε (email και κωδικό).
Παρακαλούμε στείλτε μας ένα email όταν ολοκληρώσετε όλες τις παραγγελίες σας αναγράφοντας όλους τους αριθμούς παραγγελιών ώστε να στείλουμε όλα τα προϊόντα σε ένα δέμα και να ελαχιστοποιηθούν τα μεταφορικά έξοδα.

Μπορείτε να αναγράψετε στα σχόλια της παραγγελίας ότι επιθυμείτε να κοπεί τιμολόγιο. Σημειώστε στο ίδιο πεδίο και τα στοιχεία σας (ΑΦΜ, ΔΟΥ, Επάγγελμα κτλ)

Το συμπαγές εξώφυλλο είναι σκληρό και άκαμπτο και έχει τη δυνατότητα προσωποποίησης. Δηλαδή το σχεδιάζετε εσείς όπως επιθυμείτε. Το μαλακό εξώφυλλο είναι χαρτί 250gr/m² ανώτερης ποιότητας και εύκαμπτο. Έχει και αυτό δυνατότητα προσωποποίησης. Το εξώφυλλο τύπου δερματίνης είναι σκληρό και επενδύεται με το χρώμα της επιλογής σας. Σε αντίθεση με τα άλλα δύο δεν υπάρχει δυνατότητα προσωποποίησης.
Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των φωτογραφιών που μπορείτε να εισάγετε! Ανάλογα τον αριθμό των σελίδων και των πλαισίων που έχετε τοποθετήσει σε αυτές βάζετε τις φωτογραφίες σας
Χρησιμοποιούμε χαρτί υψηλής ποιότητας ….. Αυτός ο τύπος χαρτιού, προσαρμόζεται απόλυτα για τις χημικές εκτυπώσεις και εγγυάται άριστα αποτελέσματα κάθε φορά. Αν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις πάνω στο θέμα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected]
Όχι, λόγω διαφορετικών διαστάσεων. Οι εικόνες και το δημιουργικό γενικότερα μπορεί να χαλάσουν κατά την μετατροπή. Ωστόσο, μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφιστικό τμήμα του Postreto ώστε να εξετάσουμε εάν μπορούμε να το μετατρέψουμε.
Ναι. Κάνοντας δεξί κλικ στην θέση εικόνας και επιλέγοντας προσθήκη στα πρότυπα τα αποθηκεύουμε ώστε να τα έχουμε διαθέσιμα στο μέλλον. Για να επιλέξουμε παραπάνω από ένα πρότυπο κρατάμε πατημένο το shift.
Το AIE προσαρμόζει την ποιότητα της εικόνας των φωτογραφιών σας. Θα εξομαλύνει τα λάθη και τα χρωματικά προβλήματα και θα προσαρμόσει το κοντράστ και τον κορεσμό των χρωμάτων για την βέλτιστη εκτύπωση. Η λειτουργία του AIE είναι τελείως αυτόματη. Η ένταση των προσαρμογών καθορίζετε από την ανάλυση της εικόνας. Οι ρυθμίσεις είναι προσαρμοσμένες για την πλειοψηφία των εικόνων. Κατά μέσο όρο,το AIE θα βελτιώσει την ποιότητα της εικόνας. Μόνο μερικές φορές είναι καλύτερα να μην χρησιμοποιήσετε το AIE. Για παράδειγμα αν έχετε ήδη χρησιμοποιεί κάποιο λογισμικό για την επεξεργασία εικόνων και δεν θέλετε να τροποποιήσετε περαιτέρω το αποτέλεσμα της εικόνας σας. Σε αυτή την περίπτωση αυτή επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Οι εικόνες σας μπορεί να εμφανίζονται φωτεινότερες στην οθόνη σας καθώς οι περισσότερες σύγχρονες οθόνες έχουν τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού (back light). Για να αποφύγετε να βλέπετε φωτεινότερες τις φωτογραφίες σας στην οθόνη σε σχέση με το πρωτογενές αρχείο παρακαλούμε διαβάστε την ερώτηση & την απάντηση “Μπορώ να αλλάξω τις ρύθμισης της οθόνης μου ώστε να ταιριάζουν με τα εκτυπωτικά σας μηχανήματα;”
Προτείνουμε ανεπιφύλακτα να βγάζετε τις φωτογραφίες σας στην μέγιστη δυνατή ανάλυση που επιτρέπει η μηχανή σας. Η μίνιμουμ ανάλυση που προτείνουμε για κάποια μικρά πλαίσια είναι 1024 x 768. Να σημειώσουμε ότι κάθε φωτογραφική μηχανή είναι διαφορετική οπότε διαβάστε το manual της ώστε να τη ρυθμίσετε σωστά. Για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα χρησιμοποιήστε μηχανές με τουλάχιστον 5 megapixels.
Μπορείτε στην συνέχεια να κάνετε επικόλληση το αρχείο σε ένα κενό έγγραφο ανοίγοντας ένα αρχείο Word και πατώντας Ctrl και V Μάζι. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργηθεί ένα στιγμιότυπο της οθόνης σας όπως μπορείτε να δείτε. Μπορείτε στην συνέχει να αποθηκεύσετε το αρχείο και να το στείλετε σε εμάς με ένα συνημμένο αρχείο.
Συνήθως τα email φθάνουν σε δευτερόλεπτα μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Ωστόσο σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να καθυστερήσει να φτάσει στο inbox σας. Σε περίπτωση που δε λάβετε mail εντός ολίγου, ελέγξτε τα στοιχεία του λογαριασμού email που έχετε εισάγει στο λογαριασμό σας στο Postreto μέσα από το καλάθι αγορών. Επίσης ελέγξτε τη χωρητικότητα του inbox σας καθώς και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία σας .
Εάν δε βρήκατε απάντηση στο ερώτημά σας εδώ, παρακαλούμε διαβάστε τις οδηγίες χρήσης. Εάν εξακολουθείτε να έχετε απορίες, συμπληρώστε την φόρμα που βρίσκετε στην φόρμα της Επικοινωνίας.
Κλείστε το Το καλάθι μου
Κλείστε το Λίστα επιθυμιών
Πρόσφατα προβληθέντα Κλείστε το
Κλείστε το
Κατηγορίες