Εταιρικό προφίλ

Στο Postreto, θα ζήσετε την εμπειρία της ελεύθερης δημιουργίας ακολουθώντας ένα δρόμο συνεχούς εξέλιξης, πειραματισμού, τέχνης και φαντασίας. Καταφέραμε κάθε φωτογραφία σας να την διατυπώνουμε στη μορφή που εσείς επιθυμείτε, βοηθόντας σάς να κρατήσετε σημαντικές και καθημερινές αγαπημένες στιγμές, ανεξήτιλες στο χρόνο είτε αρχειοθετόντας φωτογραφίες σε άλμπουμ είτε ως διακοσημτικές εφαρμογές , είτε προσφέροντας στους αγαπημένους σας εξατομεικευμένα αναμνηστικά δώρα με δικά σας σχέδια ή φωτογραφίες.

 

Σύγχρονα μηχανήματα, εγκαταστάσεις με ειδικά καταρτισμένο προσωπικό έρχονται να συμφωνήσουν με τη τέχνη και το ρομαντισμό σε κάθε επιθυμία σας, υλοποιόντας έργα που εσείς σκεφτήκατε και μαζί πραγματοποιήσαμε.

 

Υλικά πολλά που χρησιμοποιήσαμε, καταστρέψαμε και σεβαστήκαμε ώστε να φτάσουμε το αποτέλεσμα που αξίζει ώστε να φτάσουμε στην ύψιστη ποιότητα. Χαρτί, καμβάς, ξύλο, δέρμα, plexiglass, γυαλί, μαγνήτης , αλουμίνιο κ.α. σε μεγάλες παλλέτες χρωμάτων της επιλογής σας.

 

Καλως ήρθατε, μαζί θα ταξιδέψουμε σε ένα κόσμο γνώσης, πειραματισμού , τέχνης και τεχνολογίας, ώστε βήμα βήμα να μπορέσετε με τις δικές μας συμβουλές και τη δική σας φαντασία να κάνετε πραγματικότητα τις ανησυχίες σας, δημιουργώντας ακόμη και μόνοι σας τα δικά σας αναμνηστικά φωτογραφικά αποθέματα.

Κλείστε το Το καλάθι μου
Κλείστε το Λίστα επιθυμιών
Πρόσφατα προβληθέντα Κλείστε το
Κλείστε το
Κατηγορίες